පොල් කේක් / බිබික්කන් - Coconut Cake


පොල් කේක් / බිබික්කන්:


කිතුල් හකුරු 400g 

ගා ගත් පොල් 250g 

පාන් පිටි 150g 

බිත්තර 3

රට ඉදි 100g 

කජු 50g 

වියළි මිදි 50g 

දෙහි ලෙලි තේ හැඳි 1

වැනිලා තේ හැඳි 1

බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 1

ආප්ප සෝඩා තේ හැඳි 1/4

ලුණු කුඩු තේ හැඳි 1/4

මාදුරු තේ හැඳි 1/2

කරඳ මුංගු 3

කරාබු නැටි 2

වතුර කෝප්ප 1/2

බටර් ස්වල්පයක් 

කජු මද ස්වල්පයක් සරසා ගැනීමට 


Coconut Cake:


Kitul jaggery 400g

Scraped Coconut 250g

Flour 150g

Eggs 3

Dates 100g

Cashews 50g

Raisins 50g

Lime rind 1 TSP

Vanilla 1 TSP

Baking Powder 1 TSP

Baking Soda 1/4 TSP

Salt Powder 1/4 TSP

Fennel seeds 1/2 TSP

Cardamom 3

Cloves 2

Water 1/2 CUPS

Butter

Cashew nuts for decoration




Video Link:

https://youtu.be/2nD-mPnDW9M

Channel Link:

https://www.youtube.com/channel/UCKEQki8gQpGb4dBPxdPKjMw?sub_confirmation=1


 

Comments

Popular posts from this blog

වෙනස් විදිහකට පාන් ටෝස්ට් කරමු - Easy Bread Toast

මිනි පීසා - Mini Pizza

ගිතෙල් මිශ්‍ර ඕට්ස් තෙම්පරාදුව - Oats Tempered in Ghee